Ne ju ofrojm

Web Hosting Special

SHËRBIMI

IPTV

ABONIM 3-MUJOR

‎€30 / Çdo 3-muaj
 • Aktiv 24/7
 • 8000 Kanale TV
 • Kanale SD, HD & FHD
 • Android , PC & Smart Tv
 • M3U MAG Enigma2 Support
 • + 12000 VOD

ABONIM 6-MUJOR

‎€50 / Çdo 6-muaj
 • Aktiv 24/7
 • 8000 Kanale TV
 • Kanale SD, HD & FHD
 • Android , PC & Smart Tv
 • M3U MAG Enigma2 Support
 • + 12000 VOD

ABONIM 1-VJETOR

‎€90 / Çdo 1-vjet
 • Aktiv 24/7
 • 8000 Kanale TV
 • Kanale SD, HD & FHD
 • Android , PC & Smart Tv
 • M3U MAG Enigma2 Support
 • + 12000 VOD

Shërbimet tonaË

Çfarë ofrojm ne?

Servisim të smartphon've dhe Kompjutorëve

ëjmë servisim te të gjitha llojeve të smartphon've (Telefonave të mençur) dhe Kompjutorve duke përfshir riparimin e sistemeve operative (Formatim), ndrime dhe riparime te ekranave , mbushësit të rymes, baterive, dekodim (çbllokim të rrjetit ), heqjen e google verifikimit etj,

Webhosting

Ofrojm shërbime duke krijuar dhe mirmbajtur Webfaqe për firmën apo biznesin tuaj. Gjithashtu ofrojm shitje të Hostin'gve , Domain'ëve si dhe Server'eve të ndryshme.

IPTV

Me an të këti sistemi ju keni mundesin të ndiqni të gjitha kanalet Televizive botërore si ata Pa pagesë si edhe ata Premium duke përshirë përmbi 500 kanale Premium Sportive si dhe Përmbi 7000 Filma drejt përsëdrejti.

99.9% AKTIV ME GARANCION

Të gjitha hostet si dhe Serverët tan jan me garancion që 99.9% të gjithë kohës jan aktiv, dhe me performanca të mrekullueshme. Ju ofrojm mështetje teknike 24/7 për çfarë do problemi që shafqet gjat përdorimit të tyre.

Pse ne
Mediafix.mk

Zgjedhja e një ofrues të besueshëm është një vendim i rëndësishëm.
Me mbështetjen tonë, me idetë tona unike, për të ofruar shërbime më të besueshme,të përballueshme për klient dhe të qëndrueshme të mundshme në disa nga çmimet më të ulët në dispozicion. Ju ofrojm precizitet dhe siguri. Tek ne nuk behet keq përdorimeve të matrialeve të ndryshme si në aspektin e celularve, kompjutorve po edhe të webfaqeve. Privatësia e klientëve tan është gjithmonë prioritet per ne.

Copyright © 2019 mediafix.mk | Të gjitha të drejtat e rezervuara.