Ofrojm

Ofrojm shërbime të ndryshme si : Servisim të smartphon’ve , Servisim të Kompjutove dhe Laptopëve, Webhosting dhe IPTV

Adressa

  • Saraj , rr.20, nr.97 ( Karshi Kam Market)
  • +389 71 612 900
  • info@mediafix.mk

Dergoni mesazh direkt!

Sending...
Copyright © 2019 mediafix.mk | Të gjitha të drejtat e rezervuara.