** Servisim të smartphon’ve **

Bëjmë servisim te të gjitha llojeve të smartphon’ve (Telefonave të mençur), duke përfshir riparimin e sistemeve operative, ndrime dhe riparime te ekranave , mbushësit të rymes, baterive, dekodim (çbllokim të rrjetit ), heqjen e google verifikimit  etj.

 

** Servisim të Kompjutove dhe Laptopëve **

Bëjmë servisim të Kompjutove dhe Laptopve, duke përfshire : formatim, riparim të Ram, HDD, Ekranve, Tastaturës, problemeve  të ndryshme me BIOS  etj.

 

** Webhosting **

Ofrojm shërbime duke  krijuar dhe mirmbajtur  Webfaqe për firmën apo biznesin tuaj. Gjithashtu ofrojm shitje të Hostin’gve , Domain’ëve  si dhe Server’eve  të ndryshme.

Për më shum Informacion reth WEBHOSTING  klikoni KETU

 

** Iptv (Internet Protocol Television, Internet Protokoll Televizion) **

Me an të këti sistemi ju keni mundesin të ndiqni të gjitha kanalet  Televizive botërore  si ata Pa pagesë si edhe ata  Premium duke përshirë  përmbi 500 kanale Premium Sportive si dhe Përmbi  7000 Filma drejt përsëdrejti. Në total ju keni mundësin të ndiqni 10000+ kanale televizive si dhe 7000+ Filma dhe Seriale.

Për më shum Informacion reth IPTV klikoni KETU

Copyright © 2019 mediafix.mk | Të gjitha të drejtat e rezervuara.